contentfoto

Voor wie is dagbesteding?

Onze doelstelling is het bieden van een dagbesteding voor kwetsbare ouderen.

Ouder worden doen mensen het liefst in de eigen omgeving, in het eigen huis, in de eigen buurt, het eigen dorp. En als de tijd komt dat je dat in je eigen huis niet meer helemaal zelfstandig kunt, is het fijn als er dan een plek is waar je een tweede thuis vindt: Gooiendaag. Doordat mensen (onze gasten) de dagbesteding bezoeken, worden mantelzorgers ontlast en neemt Gooiendaag een deel van deze zorg over. Wij zorgen er zo samen voor dat onze gasten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

In een warme, huiselijke omgeving begeleiden wij onze gasten. De groep is klein en bestaat uit maximaal 8 gasten. Deze worden begeleid door deskundige en professionele begeleiding, ondersteund door betrokken vrijwilligers. Wij zorgen ervoor dat u thuis opgehaald wordt en weer wordt thuisgebracht. Gooiendaag is elke doordeweekse dag bereikbaar van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Bij Gooiendaag komen ouderen die een indicatie hebben voor dagbesteding Deze indicaties worden uitgegeven door de gemeente.  Voelt u zich aangetrokken tot onze dagbesteding en wilt u graag meer weten?  Neem contact op met ons. U kunt voor vragen ook altijd terecht bij uw huisarts of uw aanspreekpunt in de zorg, bijvoorbeeld uw trajectbegeleider.

Wij helpen u graag verder!

 

vrijwilliger worden? klik hier
bekijk ons fotoalbum