contentfoto

Wat maakt wonen bij Gooiendaag bijzonder?

  • De kleine groep. Wij denken dat de geborgenheid en de gezelligheid van een kleinschalige woonvorm mensen goed doet. Bij ons is ruimte voor persoonlijke aandacht en warmte in een huiselijke omgeving. Onze bewoners voelen zich snel thuis, welkom en bijzonder. Door de kleine organisatie is de betrokkenheid van bewoners, begeleiding en familie groot.
  • De ligging in het centrum van Horst. Op steenworp afstand van de kerk en het gezellige winkelcentrum met terrasjes en de wekelijkse markt. Dit maakt het mogelijk om met onze bewoners te genieten van het aansteken van een kaarsje in de kerk of een wandeling naar de markt.
  • Onze grote omsloten tuin waarin onze bewoners kunnen wandelen of even kunnen uitrusten. Ook kunnen zij genieten van de dieren in de dierenwei en de vogeltjes in de volière. 
  • De verbinding met muziek. Regelmatig zullen onze gasten genieten van muziek: samen zingen, musiceren of luisteren naar liedjes van vroeger. Enkele zangers/muzikanten zullen hier met plezier zorg voor dragen.
  • Wij zorgen voor diverse activiteiten welke een gezellige invulling aan de dag zullen geven. Denk hierbij aan bloemschikken, kaarten maken, borduren.
  • Een belangrijke vaste basis voor iedere dag is dat we gezamenlijk koken en samen lekker eten. We koken zoveel mogelijk vers en gebruiken dat wat de tuin en het seizoen ons biedt. Voorop staat dat we genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd.

 

vrijwilliger worden? klik hier
bekijk ons fotoalbum